Κοινωνική προσφορά

Ανοίγοντας το πρώτο ακαδημαϊκό –μπασκετικό- έτος, η GBA ( GREEK BASKETBALL ACADEMY) και οι τέσσερις πρωταθλητές, θέτουν απαράβατο όρο τη συνεχή κοινωνική προσφορά και κυρίως τη διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών μέσα από την εκμάθηση του μπάσκετ.

Τα κορυφαία στελέχη της GBA (Λάζαρος ΠαπαδόπουλοςΔημήτρης ΔιαμαντίδηςΝίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Χαραλαμπίδης) έχουν να επιδείξουν ήδη σημαντικό κοινωνικό έργο από την παρουσία τους στα θεσμικά όργανα του μπάσκετ (ΠΣΑΚ) και τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να το διευρύνουν.

Ήδη από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου και με το οποίο διατηρούν στενή και διαχρονική σχέση με σκοπό να ενταχθούν τα παιδιά ευπαθών ομάδων στα προγράμματα εκμάθησης. Ανάλογες ενέργειες είναι η συμμετοχή της ακαδημίας στη φιέστα 2012 του φιλανθρωπικού οργανισμού IWOG, η συμμετοχή ως χορηγός στη φιλανθρωπική οργάνωση Make a Wish Ελλάδος, δενδροφυτεύσεις και πολλά ακόμα.

Προβλέπονται ανάλογες ενέργειες που θα ξεκινούν από τον πυρήνα της GBA και θα έχουν στόχο να συμμετέχουν τα παιδιά - μέλη της, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του μπάσκετ.

Η GBA δεν περιορίζεται στα στενά όρια ενός αθλήματος, αλλά, ενεργοποιεί όλες τις πτυχές του αθλητισμού.

Εκδηλώσειςεκδρομέςεπισκέψειςσεμινάρια και φιλανθρωπικό έργο είναι μερικά από τα κύρια στοιχεία της GBA που αποτελούν τη βάση για τη σωστή λειτουργία της.

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σταθερό: 2310309939 / Κινητό:6981047055

Σταθερό: 2310309939
Κινητό: 6981047055

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου 54240 Θεσσαλονίκη

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου
54240 Θεσσαλονίκη