Όροι και Προυποθέσεις

Τρόπος παράδοσης

Ο τρόπος παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).

 

Τρόποι Πληρωμής

 • Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση
  Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας.
 • Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω τραπέζης στον λογαριασμό:
  EUROBANK:
  Δικαιούχος: XXLD ΕΠΕ
  Aρ. Λογαριασμού: 0026.01.76930200506553 - IBAN: GR1902601760000930200506553
  Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης με το όνομα του πελάτη/χρήστη μέσω e-mail στο info@gbacademy.gr. Μόνο έπειτα από την αποστολή του παραστατικού θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα.


Έξοδα αποστολής – Αντικαταβολής

Για παραγγελίες προϊόντων και αποστολή τους εντός Ελλάδας, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Για πακέτα που υπερβαίνουν το βάρος των 2 κιλών, θα υπάρχει επικοινωνία από την GBA ώστε να ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος αποστολής. 

Για πληρωμές με αντικαταβολή ο πελάτης/χρήστης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2€, πλέον των χρεώσεων αποστολής.

Για παραδόσεις στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο info@gbacademy.gr.

 

Χρόνος παράδοσης
Η παράδοση γίνεται μέσα στις 1-3 επόμενες εργάσιμες ημέρες (με πιθανή καθυστέρηση σε περίπτωση έκτακτων συνθηκών, όπως κακοκαιρία, ειδικά σε νησιωτικές περιοχές). Η παράδοση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο παράδοσης και την ώρα αποστολής της παραγγελίας


Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών
Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές στην Ελλάδα, καθώς και σε όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ).


Επιβεβαίωση της παραγγελίας:
Μετά την παραγγελία του χρήστη /πελάτη η GBA θα επικοινωνήσει με τον τελευταίο μέσω e-mail (στην υποδειχθείσα από τον πελάτη ηλεκτρονική διεύθυνση) ή / και αριθμό τηλεφώνου για να επιβεβαιώθεί η αγορά.


Ακύρωση παραγγελίας:
Σε περίπτωση που επιλεχθεί από τον πελάτη η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό, και εφόσον η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 10 ημερών, η GBA, μπορεί να προχωρήσει σε ακύρωση παραγγελίας. Πριν προχωρήσει σε ακύρωση ενημερώνεται ηλεκτρονικά ο πελάτης.

Παρακολούθηση παραγγελίας
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την GBA ή μέσω αποστολής email.


Διαθεσιμότητα προϊόντων:
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσει η GBA μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.


Παραλαβή παραγγελίας:
Η παράδοση του προϊόντος γίνεται στην πόρτα του αγοραστή και απαιτείται η υπογραφή του παραστατικού που παραδίδει ο ταχυμεταφορέας από τον παραλήπτη.
Μετά την υπογραφή – αποδοχή του πελάτη-παραλήπτη του σχετικού Δελτίου Αποστολής, δεν θα είναι δυνατό να αναγνωρίζονται τυχόν επικλήσεις του για παραδόσεις.

Επικοινωνία

 • Για κάθε διευκρίνιση σχετική με το GBA Store οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 309 939.
 • Επίσης οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την GBA στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gbacademy.gr.
Πίσω
ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σταθερό: 2310309939 / Κινητό:6981047055

Σταθερό: 2310309939
Κινητό: 6981047055

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου 54240 Θεσσαλονίκη

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου
54240 Θεσσαλονίκη