Προφίλ

Τέσσερις αθλητές που αποτελούν πρότυπα για την μπασκετική κοινωνία, πρωταθλητές, διεθνείς και με έντονη παρουσία στα θεσμικά όργανα του αθλήματος, συνεργάζονται με το Δήμο Θεσσαλονίκης και δημιουργούν μια Ακαδημία που θα διδάσκει μπάσκετ και ήθος.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, διαγράφουν σπουδαία τροχιά στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού και παραμένουν πρωταγωνιστές τόσο με την ομάδα τους, όσο και με την Εθνική ομάδα, με την οποία πανηγύρισαν μοναδικές διακρίσεις.

Οι τέσσερις πρωταθλητές δημιούργησαν την GBA (GREEK BASKETBALL ACADEMY) και προσφέρουν πρωτοποριακό πρόγραμμα εκμάθησης από τους πλέον έμπειρους και προπονητές, με βαθιά γνώση και εμπειρία στο άθλημα.
Κοντά τους, τα παιδιά εφοδιάζονται με όσα στοιχεία χρειάζεται ένας αθλητής για να προοδεύσει και να διακριθεί τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για το ήθος του.

Οι Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Χατζηβρέττας και Χαραλαμπίδης και το επιτελείο των συνεργατών τους, με προπονητές,γυμναστήεργοφιοσιολόγοφυσιοθεραπευτήδιατροφολόγο, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αποκλειστικά χαμηλό κόστος.

Σκοπός τους δεν είναι άλλος από το να μάθουν στα παιδιά μπάσκετ από πρωταθλητές και να αποκτήσουν τη νοοτροπία του ιδανικού αθλητή.

Η GBA τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και στεγάζεται στα δημοτικά γυμναστήρια ΔΑΚ Ευόσμου, Τριανδρίας και του  Ε.Γ. Μίκρας

Κανένα από τα παιδιά που θα αποτελούν μέλη της αθλητικής οικογένειας της GBA δεν θα έχει καμία απολύτως δέσμευση με δελτία και θα μπορεί να μετακινηθεί, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε ομάδα.

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σταθερό: 2310309939 / Κινητό:6981047055

Σταθερό: 2310309939
Κινητό: 6981047055

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου 54240 Θεσσαλονίκη

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου
54240 Θεσσαλονίκη